slider_internationaal

Internationaal verhuizen

Internationaal verhuizen binnen Europa

Halo Removal Logistics verzorgt complete verhuizingen en deelzendingen door heel Europa. Wij hebben verhuiswagens onder eigen regie rijden, maar werken ook samen met veel Europese verhuisbedrijven. Zo kunnen wij u altijd een voorstel doen voor een verhuizing in de door u gewenste periode en voor een aantrekkelijk tarief. Halo Removal Logistics verzorgt flexibele maatwerkoplossingen.

Lees meer over internationaal verhuizen binnen Europa>

Meubelvervoer

Halo verzorgt het Europese vervoer van nieuw meubilair naar afnemers en wederverkopers. Wij beseffen dat het transport, van design tot antiek , een verlengstuk is van de service die u aan uw klant verleent. Wij bezorgen uw meubelen dan ook met de meeste zorg en toewijding. Samen met Halo staat u sterk.

Internationaal verhuizen overzees

Halo kan voor u een verhuizing of transport verzorgen naar alle delen van de wereld. Groupagelading  of een volle container?  Tot haven of huisgeleverd? Wilt u zelf inpakken en/of laden, of wilt u dat wij alles van huis tot huis verzorgen? Alles is mogelijk. Halo verzorgt maatwerk zoals u dat wilt.

lees meer over internationaal verhuizen overzees>

 

Overzees transport projectlading

Halo verzorgt het transport over zee of door de lucht van machines, voertuigen en andere materialen naar bestemmingen wereldwijd. Sommige buitenlandse klanten kopen goederen via internet en geven Halo opdracht voor het verpakken en het vervoer. Nog een specialisatie van Halo.