Nieuws en klantreacties

Klantreacties

Een hele leuke die ook is geplaatst in de digitale Emigreermagazine

Verhuizen….. vaak de laatste stap die gezet word in een nieuw leven op een andere plek. Een verhuizing binnen de stadsgrenzen, naar een andere stad of zoals in ons geval naar een plek, dik 3000km verderop: het eiland la Palma ergens in de Atlantische oceaan.
 
Via online research en vragen aan verschillende ‘die ons voor gingen’ op forums hadden we al diverse verhalen gelezen die ons op z’n minst wat zorgen baarde…. Papieren die niet in orde waren, inboedel die op een heel ander eiland stond te wachten, de afspraak ‘deur tot deur’ die in de praktijk bleek: ‘zoek het lekker zelf uit’ en maanden lang wachten op inboedel die ‘gewoon’ in de haven staat om redenen die je niet weet. Je beheerst de taal nog niet goed genoeg en/of je kent de juiste wegen nog niet om alles geregeld te krijgen.

Met deze verhalen in ons achterhoofd hebben wij in Nederland diverse internationaal transport bedrijven over de vloer gehad voor een oriënterend gesprek en natuurlijk een inschatting van de hoeveelheid spullen die vervoerd moesten worden met daarbij horende offerte. Het viel ons op dat de zaken nogal uiteen liepen. Veel bedrijven hebben vertegenwoordigers die na een kort interview onzerzijds bleken niet veel over de specifieke situatie Nederland-la Palma te weten. Ook viel ons op dat bij veel bedrijven het niet mogelijk was om ook zelf een rol in de verhuizing te spelen. Zij zouden komen met mankracht en pak materiaal en alles werd ingepakt, genoteerd en vervoerd. Hierdoor liepen ook de kosten van zo’n verhuizing nogal uiteen.

Uiteindelijk is onze keuze gevallen op het bedrijf HALO removal logistics met Hans Hageman aan het roer. Hans is een man uit het vak met jarenlange ervaring en dito internationale contacten. Hans heeft geen poeha, maakt geen mooie verhaaltjes, maar is gewoon duidelijk en recht door zee. Hij kan ons ook gelijk van A tot Z duidelijk maken hoe alles in zijn werk gaat, wat eventueel onze rol daarin kan zijn en is daarin flexibel en meedenkend. Hans werkt ook met contacten ‘op bestemming’ die engels spreken en (net als Hans) adequaat en efficiënt op al onze vragen reageren. En de prijs was ook nog eens heel scherp! Al met al dus een top prijs-kwaliteit verhouding met een hoog gevoel van veiligheid. Wèl zo fijn als je al de andere spookverhalen moet geloven.

Uiteindelijk is ook het gehele transport precies gegaan zoals van tevoren geschetst. Wij willen Hans Hageman van HALO removal logistics en zijn mensen op Tenerife/ la Palma (Gil Stauffer transport) aanbevelen als er internationaal verhuisd moet worden en helemaal naar de Canarische eilanden!

Contact informatie HALO removal logistics:

Mail:             info@halo-logistics.nl
Telefoon:      +31 (0)224 851666
Mobiel:         +31 (0)6 12928396

– Hallo Hans, Hierbij willen wij je bedanken voor de verhuizing die zo goed en prettig is verlopen!!

We hebben van veel mensen veel ramp verhalen gehoord , maar geen van de verhalen is bij ons uitgekomen. Wij vinden dat alles super geregeld is en alles precies is zoals je vanaf het begin vertelde.. Ook met Szilvia van Tenerife is alles helemaal goed en volgens afspraak verlopen. De communicatie was met beiden erg prettig.
We horen namelijk zoveel slechte verhalen over buitenlandverhuizingen dat wij deze zeer goede ervaring graag willen delen met andere mensen en jullie aan kunnen dragen.

– Hallo Hans, Alle spullen zijn aangekomen. Hartelijk dank voor de verhuizing, we zijn er erg tevreden over.
Vriendelijke groet, ook namens de Canadese zijde.

– Hallo Hans, Het inklaren is goed gegaan, er was geen inspectie nodig.
Nogmaals hartelijke dank. Vriendelijke groeten uit Edmonton, Canada.

– Hallo Hans, Goede afhandeling, goede service
Groet uit Georgetown

– Goedemiddag Hans, Hoop dat het goed met je gaat.
We willen je nog eens danken voor de inspanning en het aanleveren van het adres waar we uiteindelijk zo goed slaagden. Ook mooi dat we al onze andere persoonlijke spullen hier om ons heen hebben.
Hartelijke groeten vanuit Vale do Lobo.

Nieuws
Halo Removal Logistics staat nu vermeld bij de verhuisbedrijven op de site en in de nieuwsbrief van het emigreer magazine.